Bel voor vrijblijvend advies
0513 201084

Eerste contact

Indien u om wat voor reden dan ook in aanraking komt met politie of justitie, dan staan wij u graag bij. Wij behandelen alle strafzaken, ongeacht de aard of de ernst van het feit. Neemt u gerust contact met ons op, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Aan dit eerste contact zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

Kosten

Omdat iedereen recht heeft op goede rechtsbijstand staan wij u ook – indien uw inkomen beneden een bepaalde grens is – op pro-deo basis bij (gefinancierde rechtsbijstand / een toevoeging). Wij geven u hier graag meer informatie over. Indien u dit wenst, kunt u met ons contact opnemen of wij u gelet op uw inkomen op pro-deo basis kunnen bijstaan. Minderjarigen komen altijd in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand.

Wij hanteren in onze betalende zaken een uurtarief van € 225,-. In veel gevallen kunnen wij een vaste prijsafspraak maken. Over de kosten zijn wij duidelijk en transparant. Bij de start van de werkzaamheden maken we afspraken met u, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent.

Proefberekening

Met behulp van onderstaande rekenhulp kunt u een inschatting maken of u gelet op uw inkomen in aanmerking kunt komen voor gefinancierde rechtsbijstand. In alle gevallen geven wij u graag nog een persoonlijk advies over de eventuele kosten van rechtsbijstand.

Bereken hier of u gebruik kan maken van pro-deo: